EGİAD, Runatolia'da İyilik İçin Koştu!

EGİAD, Runatolia'da İyilik İçin Koştu!

Tüm dünyada sivil toplum kuruluşlarını desteklemek amacıyla kullanılan, bir kaynak geliştirme metodu olan Runatolia Maratonu bu sene 45 bin kişiyi aşkın iyilik koşucusunu ağırladı. EGİAD (Ege Genç İş İnsanları Derneği), 3 Mart Pazar günü gerçekleşen etkinlikte “İyilik İçin” koştu. EGİAD İş Dünyasının temsilcilerinden Alper Tutak 42 km ile tam maraton koşarak yaş kategorisinde 10., İlker İkier 10 km koşuda yaş kategorisinde 3., EGİAD Başkan Vekili Alp Avni Yelkenbiçer ise yine 10 km mesafede yaş kategorisinde 9. oldu.

Antalya’da her yıl Runatolia Maratonu bünyesinde düzenlenen hayırseverlik koşusuna ilgi büyük oldu. Bu sene “İyilik İçin Koş” sloganıyla yarışa katılan EGİAD’dan 16 iş dünyası temsilcisi koşucu olarak katılım gösterdi. 10, 21 ve 42 kilometre olmak üzere 3 farklı mesafede koşulan Uluslararası Runatolia Antalya Koşusu’na Sivil Toplum Örgütleri organ bağışı, çocuk evliliği, çocuk istismarı, engellilerin sorunları gibi başlıklar altında katıldı. 

Koşuya katılarak Runatolia’da gönüllü üyelerle birlikte yarışanlar arasında EGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alp Avni Yelkenbiçer de vardı. Yelkenbiçer geçtiğimiz sene gerçekleşen koşudan derece alarak EGİAD’ı başarıyla temsil etmişti. Koşuya ilişkin bir açıklama yapan EGİAD Başkanı Mustafa Aslan, “Koşuda sosyal sorumluluk projesi olarak yer aldık. İyilik amacıyla çıktığımız yolda koşan tüm EGİAD gönüllülerine teşekkür ediyorum. Antalya’da olamayan kişilerin de bağış yaparak destek olmaları sevindirici. Bundan sonra katılacağımız etkinliklerde de gönüllülerimizle birlikte çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş: